Inghetata cu iaurt, miere si vanilie

de Tabita _ in Dulciuri, 7 Iun 2013 | 7948 vizualizari

 

O inghetata simpla si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 50 g zahar pudra
  • 20 g miere
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 250 g iaurt 3,6% grasime
  • miere pentru ornat
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu iaurt, miere si vanilie:

Se scurge iaurtul de zer.

Zaharul, mierea, iaurtul si vanilia se amesteca pana cand se dizolva zaharul.

Amestecul se toarna intr-un recipient cu capac si se da la congelator cateva ore.

In primele 3 ore se scoate recipientul aproximativ din ora in ora si se amesteca usor in el cu o lingura ca sa se sparga acele de gheata.

Se scoate cu 20 de minute inainte de servire la temperatura camerei.

Se orneaza cu putina miere. 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si frisca batuta in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu iaurt, miere si vanilie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de vanilie cu lime si sos de anason